Цеци Красимирова заби роден вип- ерген! Снимка:

ceci-krasimirova

Цеци Красимирова хвана златната рибка! Бившата манекенка оплете в мрежите си сина на най- един богатите българи Цоло Вутов – Владимир.

Въпреки че стои настрани от светските хроники, вип- наследникът определено е сред най- апетитните хапки за родните златотърсачки. Освен че е приказно богат, Владимир е и доста щедър към дамите на сърцето си.

Връзката му с Цеци Красимирова е съвсем прясна, но вече отрупал застаряващата моделка с купища разкошни и скъпи подаръци: бижута, нов автомобил и …апартамент в София!

Цеци с новото си гадже
Цеци с новото си гадже

Последните няколко години фаталната красавица прекара в Барселона. Към момента все още е там, за да е близо до дъщеря си Джудит, която следва. Дали ще се прибере окончателно в България заради милионерския наследник, все още не е ясно.

39- годишния Владимир Вутов от няколко години ръководи строителната фирма на баща си. Фамилията притежава множество бизнеси, все в най- печеливши ресори. Състоянието им се оценява на почти половин милиард лева!

Преди време младият мултимилионер беше хлътнал по варненската златотърсачка Звезделина Иванова, която напираше да става „Мис България“.

Цеци Красимирова пък доказа на по- младите бръмчалки, че все още е една от най- оборотните родни красавици. Моделката е известна с фаталната си любов с мутренския бос Косьо Самоковеца, както и с шумната си афера с футболиста Георги Иванов – Гонзо. След като се покри в Барселона обаче, тя дълго време стоя настрани от родния хайлайф.

Там Красимирова завъртя главата на американски бизнесмен, от когото дори искаше да роди второ дете.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Цеци Красимирова заби роден вип- ерген! Снимка:"

  1. Анонимен   29.06.2017 at 16:51

    Какъв ерген…женен с 2 деца, славно …. секретарките си!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *