Борислав от „Къртицата“: Евгени Минчев искаше да ми мирише мръсните крака!

borislav-1

Евгени Минчев се възбужда от миризмата на мръсни крака! Шокиращото разкритие направи Борислав Атанасов от „Къртицата“, който имал контакт с лорда преди шоуто.

Боби разказа пред Ваня Джаферович за краткия си досег с Евгени Минчев извън къщата, за да обясни защо не го понася. Плейбоят се срещнал с лорда по време на парти, скоро след участието си в „Къртицата“. Пиарката на Борислав му предложила да се запознае с Минчев и да говорят по работа.

Боби обяснил на светския хроникьор, че си търси ангажименти, да снима някоя реклама, например, от които да спечели добри пари. Минчев, в типичния си стил, му отговорил многозначително: „А ти какво ще ми дадеш?“ Фалшивият лорд подсказал и отговора на Борислав – поискал да му изпрати свои голи снимки.

evgeni-minchev-2

Боби не се посвенил, а направил няколко кадър, на които е чисто гол, а членът му е еректирал. Изпратил снимките на Евгени Минчев. Лордът обаче така и не му осигурил никакъв ангажимент.

След известно време обаче, Минчев се свързал с Борислав по фейсбук. Казал му, че го кани на свое парти, но изискването му е да не си сменя чорапите три- четири дни и да не си мие краката. Минчев искал да мирише вмирисаните му крака. Лордът споделил на Борислав, че не си пада по секса, а по подобни перверзии. Плейбоят обаче нищо не му отговорил. Така прекъснал контактът между двамата.

Междувременно, Евгени Минчев започна да пуска от известно време интрига, че Борислав гостувал в дома му, че пили кафе и пр. Явно лордът се е притеснил, че Борислав може да разкрие мръсните му тайни. Мачото обаче действа превантивно и разказа своевременно истината за контактите им.

Оказа се, че изтеклите наскоро голи снимки на Борислав, всъщност са въпросните, които изпратил на лорда.

Снимката, която Борислав изпратил на Минчев
Снимката, която Борислав изпратил на Минчев

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Борислав от „Къртицата“: Евгени Минчев искаше да ми мирише мръсните крака!"

  1. Fun night !   20.05.2023 at 18:13

    I loved aas much as you’ll receive carried oout right here.
    The sketch is attractive, your authored material stylish.
    nonetheless, youu command get bought ann nervousnrss over that youu wish be delivering the following.
    unwell unquestionably come fuurther formerly agazin as exactly thhe same neartly very often inside case yoou shield this increase.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *