С*кс бомбата Гергана Малкоданска смени Доган с петима!

Гергана Малкоданска със сина на Доган - Демир
Гергана Малкоданска със сина на Доган – Демир

Още в края на август „Сензация.нет“ за пръв път писа, че синът на Ахмед Доган – Демир и синоптичката на Нова телевизия Гергана Малкоданска са разтрогнали дългогодишните си интимни отношения. До ден днешен и двамата не дават официално изявление и все още се преструват, че любовта помежду им цъфти и връзва. Драстично сменения начин на живот на Малкоданска обаче издайничи за това, че тя упорито търси достоен заместник на Демир. 

Първият месец след раздялата Гери беше доста лаконичана в публикуването на статуси, посветени на душевното й състояние.

Напоследък обаче профилът й е заринат с мъдри мисли, формулирани на английски език от сорта на: „Сега е време да направя най-доброто за себе си“ и „Ако откриеш себе си като герой в грешната история – напусни я“.

Наред с крилатите фрази синоптичката не спира да отразява и парти подвизите си с красноречиви снимки. Интересното обаче е, че напук на женската логика, Гергана не скърби по раздялата, обградена от свободни приятелки в коч компания. Малкоданска е забелязвана все по-често да се прибира в родния Плевен и за тази носталгия по родния дом си има логично обяснение. Тъй като в столицата почти няма да се намери мъж, който да иска да сложи лапи върху нещо, което доскоро е било на фамилията Доган, синоптичката сменила таргета си и се насочила към провинциалните момчета. Тя настоявала пред своя брат Иван да я извежда с неговите петима приятели от компанията, за да може хем да флиртува закачливо с тях, хем да не изглежда подозрително присъствието й в изцяло мъжка компания, защото е просто придружителка на роднината си.

Гери обаче не се събирала с какви да е мъже, а с интелигентни и образовани младежи, които имат сериозна професия и кариера. В компанията й се оказали съдии, лекари и други успели личности. В същото време тя продължава да настоява пред Демир да не изтрива общите им снимки от своя фейсбук, защото не искала да бъде нападната от медиите с десетки неудобни въпроси.

Той от своя страна решил да уважи молбата й, тъй като бил запазил доброто си отношение към нея, въпреки че бил потърпевшата страна.

Според близки до екс двойката Малкоданска взела решението за края на тяхната връзка, защото се чувствала прекалено притисната и задушавана. А настояванията за сватба и деца от страна на Доган, я карали да се чувства объркана.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "С*кс бомбата Гергана Малкоданска смени Доган с петима!"

  1. our coconut oil   14.11.2019 at 14:03

    Hi, I do believe this is a great website. I stumbledupon it 😉 I’m going to return once again since I book-marked
    it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and
    continue to guide others.

    Отговор
  2. quest bars cheap coupon twitter   03.12.2019 at 2:32

    Usually I don’t read article on blogs, however I wish to say that this write-up very forced me to take a look at and do it!
    Your writing style has been surprised me. Thank
    you, quite nice post.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *