Разкритие: Черната Златка е най-скъпоплатената компаньонка в бардака на “Октоподите”

Златка Димитрова

  Златка Димитрова стана за резил на цяла България с простодушието и простотията, демонстрирани в риалити шоуто „ВИП Брадър“. Липсата на елементарни географски познания на силиконовата бургазлийка обаче не тревожи особено Черната Златка, тъй като тя не се отразява върху ценоразписа на услугите, предлагани от нея.

Напротив – изявите на безпросветната моделка в най-гледаното риалити шоу в България само ще вдигнат цената й на ВИП компаньонка, коментират вещи сутеньори. В бранша отдавна не е тайна за никого, че Златка Димитрова съвсем доскоро работеше като скъпоплатена проститутка към модната агенция „Май агенси“, контролирана от Антон Петров -Тони Хамстера.

Дясната ръка на Алексей Петров събираше оборотите от секс турнетата по света и у нас на Черната Златка и десетки нейни колежки от модния подиум и лъскавите корици на списания. Неотдавна разследване установи по категоричен начин, че носителката на титлата „Мис Плеймейт“ поема поръчки през чуждестранни секс страници в интернет.

Сайтът, чрез който бившето гадже на Багата може да бъде поръчвано за секс, е регистриран във Флорида, Америка на 29 август 2009 г. – само броени месеци след като Черната Златка подписа контракт с модната агенция на Алексей Петров, управлявана от някогашния Мистър България Мирослав Йончев. В модния сайт на „Май агенси“ Златка Димитрова фигурираше на първо място в секцията за манекенки „жени“. Според защитени свидетели в процеса за склоняване на момичета към проституция чрез насилие, който се води срещу Тони Хамстера, Мирослав Йончев и шофьора на Алексей Петров – Цвятко Цветков, под прикритието на манекенка Черната Златка е била най-скъпоплатена от 86-те проститутки, предлагани от ВИП бардака на „Октоподите“.

Черната Златка не е поемала почасови ангажименти, минималният период, за който клиент може да си я наеме, е бил 24 часа. Цената за денонощие сексуални ласки е била твърдо фиксирана на 3000 лева, като в сумата не са включени разходи, които ще направи клиентът с нея като хотел, пътни, храна и прочие глезотии. Златка Димитрова е била предлагана и на промоция като част от добилото печална известност меню „Салата Цезар“.

Според нейни колежки от модния подиум, които са се съгласили да сътрудничат с антимафиотите, срещу 5000 лева Черната Златка е наемана от петък вечер до понеделник на обед.

Защитена свидетелка в процеса срещу Антон Петров – Хамстера твърди, че преди 2 години е пътувала до Милано заедно със знойната бургазлийка с полет на „България еър“. Двете са били наети за три вечери от евреи с бизнес в Италия, като парите, които са били платени за тях двете, били общо 6000 евро.

Черната Златка, по подобие на останалите си колежки, отчитала 50% от сумата на сводниците на „Октоподите“, като парите са се прибирали от букера Пиронков. Всички моделки са получавали инструкции от Мирослав Йончев преди воаяжите си в чужбина, като в някои случаи и самият Мистър България летял с тях, за да легализира пътуването като моден ангажимент.

„Всъщност Мирослав оставаше да спи в някой евтин хотел в града, в който сме, а когато трябваше да летим обратно за България, с него се виждахме на летището. Всяка от нас получаваше мобилен телефон за свръзка и за спешни случаи, апаратът и СИМ картите се даваха на излитане от България и се връщаха обратно след прибирането ни“, дава свидетелски показания за структурата на платените компаньонки на Тони Хамстера манекенка от модната агенция „Май агенси“.

Черната Златка, както и почти всички нейни колежки ВИП проститутки, преустановили работа през пролетта, когато къртица на МВР издала на Антон Петров-Хамстера, че модната централа е поставена под постоянно наблюдение от МВР. Тогава Мирослав Йончев съобщил на всички предлагащи тялото си срещу пари хубавици, че съвместните им ангажименти са приключили временно и че момичетата ще бъдат потърсени отново, когато се „разсее мъглата“.

Антон Петров - Хамстера

Проституиращите манекенки били изрично предупредени от хора на Тони Хамстера, че ако започнат да работят на черно – тоест без сводници, ще им се случи нещо ужасно. „Още докато работехме за тях, ни бе споменато, че ако някоя открадне клиент и се види частно с него, дължи глоба от 10000 евро на организацията на Алексей Петров и че рискува да остане без коса“, свидетелства бившата Мисис България Ралица Тодорова. Само преди дни от прокуратурата се заканиха да повдигнат обвинения и срещу Ралица за подтикване към проституция на други момичета, след като брюнетката реши да се отметне от част от предварителните си показания пред прокурор.

Що се отнася до Златка Димитрова, то нейни познати са на мнение, че безпросветната моделка е влязла във „ВИП Брадър“ не заради хонорар или временна слава, а за да възроди кариерата си на елитна и скъпоплатена проститутка. „Старо като света правило в нашия бранш е, че когато си на хората в устата, расте цената ти в кревата“, образно се изрази по адрес на Черната Златка изпечен столичен сводник.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Разкритие: Черната Златка е най-скъпоплатената компаньонка в бардака на “Октоподите”"

  1. martin   22.09.2012 at 10:27

    e 6tom iska da bade prostitytka neka bade za6to vseki se mesi na jivota i no ne i na neiniq po4ti na vseki izvesten 4ovek gledat da go zasramqt

    Отговор
  2. ДИАНА   22.12.2012 at 0:08

    А КОЕ Е ВЯРНО ГОРКИТЕ МОМИЧЕТА.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *