Петя Дикова: Вече искам мъж и дете, но не мога да намеря човека

Петя Дикова

  Щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева -Пипи, е напът да си остане стара мома. Репортерстващата в Би Ти Ви госпожица след година ще навърши 30, но още не може да си намери гадже. Тя е отчаяна, че все попада на неподходящи момчета, с които няма как да има сериозни отношения, камо ли пък да създаде семейство.

„Вече искам дете и мъж, но не мога да намеря човека“, жалва се Петя Дикова.

Драмите й на любовния фронт започнаха преди години, когато влезе в Къщата на „ВИП Брадър“ с майка си Аня. Отвън тогава остана гаджето й, заради което Пипи не спираше да се гласи пред камерите. Тя любеше баскетболния национал Станислав Славейков, с когото неведнъж се бе появявала под ръка на светски събития.

Уви, тази връзка се оказа безперспективна. Докато Пипи се кипреше в риалити шоуто, спортистът с лекота я прежали. Почувствал се самотен, той се върна при стара своя изгора – пак репортерка, но от телевизия РИНГ. А щом Дикова излезе от Къщата, й сервира изневярата си и официално скъса отношенията си снея.

От този момент нататък щерката на Сашо Диков все не може да намери заместник на Станислав. Е, през леглото й преминаха няколко момчета, но никое не се задържа достатъчно, че да й стане постоянен партньор. Сега репортерката на „Тази събота/Тази неделя“ се е посветила изцяло на работата си, та да не й се налага да мисли колко е самотна.

„Мъчно ми е, че едни от най-хубавите ми години минават без гадже. Дали заради моя грешка или защото Купидон не е на моя страна, все съм сама. Сведох критериите си за мъжете до пълния минимум, но пак продължавам да съм без приятел“, проплакала неотдавна пред познати Пипи. И допълнила, че след толкова неуспешни опити да се обвърже сериозно вече не вярвала, че ще намери сродната си душа.

Отчаянието на Петя притеснявало майка й Аня Пенчева. Актрисата се безпокояла за душевното равновесие на щерка си и я съветвала да го кара по-оптимистично. Приятелки на Пипи пък се нагърбили със задачата да я запознават с представителни господа и дори брат й Ангел се е включил в мисията да я уреди с мъж.

18-годишният състезател по мотоциклетизъм търсел сред своите познати някой, който да върне усмивката на лицето на голямата му сестра.

За съжаление на близките си Дикова не преставала да саботира срещите с предложените й кандидати. Появявала се за минути, колкото да си каже името, и се изнизвала при първа възможност. Репортерката на Лора Крумова не одобрявала сладникавите и гелосани момци футболисти, с които Ангел искал да я сватоса. Желаела стабилен господин, на когото няма да се налага да му бъде майка.

Покрай любовните си неудачи Петя развила комплекс, че не е достатъчно красива. Тя все си намирала кусури и обвинявала външния си вид за липсата на достойни ухажори.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Петя Дикова: Вече искам мъж и дете, но не мога да намеря човека"

  1. Сашо   02.11.2012 at 21:41

    Ah Petja , ednostavno 4ovek da ugiva gledajki te

    Отговор
  2. Petar   18.12.2012 at 16:22

    Che koi shte q vzeme taq svinq s psihichni otkloneniq, ne e normalno momiche na 29 da nqma gadje priqtel i tn, znachi vie si pravete smetka kuv izrod e taq 😀

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *