Памела се връща във VIP Brother!

Памела се кефи на Багата и Ники

Красавицата остана без ангажимент в САЩ и най-вероятно ще се върне с удоволствие защото  … й трябват пари. Очевидно, че на финала, за да се задържи високия рейтинг, продуцентите ще вкарат нов силен играч в Къщата на ВИП Брадърите.

Засега упорито се спрягат две имена, а именно Жан-Клод Ван Дам и Памела Андерсън. По-вероятно е спасителката на плажа да влезе, тъй като е без ангажименти по-рано от планираното  и според източници близки до предаването, това ще я провокира отново да се върне в нашия ВИП Брадър.

Памела Андерсън бе първата изгоряла от американския  Dancing with the Stars, въпреки огромните си очаквания и перфектната  подготовка. Най-вероятно още другата седмица може да гледаме Пам по бански в Къщата да готви до нашата плеймейтка Златка.

Памела готви

Но ако влезе, американската плеймейтка ще бъде този път с важна тайна мисия, а именно  – да демонстрира силиконовите си прелести и с това да направи новия сезон най-силния досега. Разбира се, всички тези неща ще са добре подплатени със зелени банкноти.

Така или иначе, упорито се мълви, че  последният участник във ВИП Брадър ще бъде звезда от световния шоубизнес. Дали ще е Жан-Клод Ван Дам или Памела Андерсън, остава да разберем.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/35T0XlwqQ_w

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *