Новото гадже на Маестрото

Седнали като влюбени тийнейджъри на една от пейките, Маестрото и изгората му си гукат и се смеят. Дамата искрено се забавлява на лакърдиите на своя ухажор.
Седнали като влюбени тийнейджъри на една от пейките, Маестрото и изгората му си гукат и се смеят. Дамата искрено се забавлява на лакърдиите на своя ухажор.

  Евгени Димитров – Маестрото е най-приближеният на Слави в „Ку-ку бенд“ и като такъв се ползва с големи привилегии. За него не важи забраната на големия шеф работещите във вечерното шоу да не свалят колеги и колежки и да не завързват интимни отношения с тях.

44-годишният музикант изглежда хрисим, когато е в ефир, но всъщност е донжуан №1 сред хората на Дългия. Той непрекъснато се оплита в авантюри с танцьорките от балет „Магаданс“, а жените, минали през кревата му, е трудно да бъдат преброени.

След като 30 минути са се радвали на усамотението си, Евгени и избраницата му се отправят обратно кьм студиото на „Шоуто на Слави",
След като 30 минути са се радвали на усамотението си, Евгени и избраницата му се отправят обратно кьм студиото на „Шоуто на Слави“,

Тези дни папараци засякоха Евгени с поредното му завоевание. Клавиристът изскочи от сградата на Би Ти Ви с непозната млада дама и двамата се отправиха на любовна разходка в близкия парк.

По някое време поседнаха и на една от пейките и флиртът им се разрази със страшна сила. В продължение на 30 минути Евгени и изгората му, която явно му е колежка, не спираха да си шушукат и да се смеят. После заедно се върнаха обратно в студиото.

Евгени упорито крие от медиите личния си живот. Той има трима синове от три различни жени, но никога не обелва и дума за майките на децата си.

Под венчило музикантът е минавал един-единствен път – с контрабасистката Мишел. Тя е майка на 19-годишния му син Венелин. Тийнейджърът учи в Берлин, а бившата му стопанисва заведение в Созопол.

Още по време на брака си Маестрото хлътна по 18-годишната ученичка Радослава. И съвсем логично бракът му се разпадна. После през кревата му минаха и други жени, като последната му по-дълготрайна връзка бе с танцьорката Нели Желева. Тя е майка на най-малкия син на Евгени.

Сексапилната танцьорка от балет „Магаданс“ съумя да укроти палавия музикант и след като се нанесе в дома му, всички си помислиха, че Маестрото най-сетне си е намерил майстора. Той обожаваше да глези своята избраница и пръскаше доста пари за нея. В един момент обаче и тази връзка се разпадна като истинската причина за разлъката знаят малцина.

Повече яснота има по въпроса защо Евгени скъса с друга от жените си – Ела Наумова. През 2004 г. тя даде живот на близнаците Кристиян и Александър, но година и половина след раждането си малкият Сашко почина на операционната маса в болница.

Фаталното събитие доведе до срив в отношенията на Маестрото с Ела и след като не успяха да преодолеят загубата, те се разделиха.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Новото гадже на Маестрото"

  1. Columbus   25.10.2021 at 13:42

    We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
    Your website provided us with valuable information to work on. You have done an impressive job and our whole
    community will be grateful to you.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *