Новият мъж на Кали я снима гола!

Кали с новото си гадже Влади

  Новият интимен другар на фолк-дивата Кали – туроператорът и ски инструктор Влади, е заснел няколко пикантни еротични фотосесии на изгората си без нейно знание.

Това разкриват хора от приятелския кръг на младия любовник на Кали, които, изглежда, правят всичко възможно да изтръгнат авера си от лапите на чернокосата чалга прима.

„Влади имаше дълготрайна връзка с момиче на име Весела, което изостави преди 3 месеца заради Кали. Дотогава смятахме, че Кали е негово краткотрайно увлечение още повече че тя бе сериозно обвързана с Антон Краус и планираше сватбата си с него“, разказва човек от приятелското обкръжение на Влади.

Кали гола на плажа снимана тайно от Влади

33-годишният племенник на хотелиера Чонков бил запален моторджия и покрай високите скорости момичетата му се лепели. Миналото лято обаче Влади Позьора изненадващо забърсал на морето по-възрастната от него Кали. Двамата се запознали в средата на август 2011 г. в чалга заведението „Най клуб“ в Ахтопол, където изпълнителката имала участие. Още същата вечер Влади успял да вкара в леглото си Кали и не само прекарал нощта с нея, а на другия ден по обяд двамата отишли на плаж. За да се изфука на приятелите си, че я е вкарал в кревата си, Влади направил тайна плажна фотосесия на събиращата слънчеви лъчи след нощния секс маратон изпълнителка. Младият плейбой разпратил чрез ММС-и от мобилния си телефон голи плажни снимки на Кали, отделно от това заснел и 2-3 хард клипчета от хотелската им стая, които обаче показал само на най-близките си приятели.

Преди 6-7 месеца Влади започнал трескаво да звъни на десетки свои приятели, на които изпратил снимките на Кали с молба аверите му да изтрият фотосите. Скиинструкторът признал, че е подхванал сериозни отношения с нея и се страхува някой да не му навреди, публикувайки снимките и секс видеоклипчетата в интернет.

Влади бил особено горд и от последния хит на Кали – песента „Устни“, която според думите му била посветена на него. Причината – двамата се запознали, пиейки от една чаша уиски „Най клуб“ в Ахтопол.

„Антон Краус плати 30 бона за клипа, а едва ли знае, че песента е посветена не на него, а на мен!“, биел се в гърдите пред свои приятели Влади Позьора.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Новият мъж на Кали я снима гола!"

  1. minecraft games   18.08.2019 at 19:21

    When I initially commented I clicked the „Notify me when new comments are added“ checkbox and
    now each time a comment is added I get several emails with the same
    comment. Is there any way you can remove me from that service?

    Many thanks!

    Отговор
  2. ed medication   21.11.2020 at 1:39

    is erectile dysfunction normal
    erectile tissue quizlet
    erectile support

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *