Николета Лозанова с хонорар 200 000 лв. от “Къртицата”

Николета Лозанова

  200 хиляди лева е хонорарът, срещу който България ще гледа в телевизионното риалити „Къртицата“ най-скандалната, одумвана, обичана и мразена жена Николета Лозанова, разбра от достоверен източник.

Сексбомбата, която миналата година отказа подобна оферта, но за малко по-ниска сума от продуцентите на „ВИП Брадър“, този път приела да участва, след като от ТВ 7 й обещали да вкарат във формата дъщеря й Никол.

Първият й рожден ден съвпада с времето, в което известната и майка ще приковава от малкия екран погледите на ненаситните за зрелища българи. Шоуто стартира през март, а на 1 април е празникът на Никол. До тогава дъщерята на Валери Божинов ще бъде зачислена на отглеждане при баща си във Виченца.

Николета Лозанова и Азис

В края на тази седмица на едномесечна командировка в италианския град заминава майката на футболната звезда Пепа Ангелова, която ще му помага в сменянето на памперси.

„За рождения ден на Никол в „Къртицата“ ще има парти. Тъй като денят се пада понеделник, се обсъжда и вариантът празникът да се превърне в семеен. „Виченца“ гостуват на „Виртус“ (Лансиано) на 28 март, предния четвъртък, и Валери ще може да се освободи за няколко часа, за да посрещне заедно с Николета първия рожден ден на Никол“, издадоха приближени до най-новото тв риалити.

Над половин милион лева от бюджета на „Къртицата“ щял да замине за трите големи звезди в проекта – Николета, близката й приятелка Азис и актьора Деян Донков, говори се още из кулоарите на телевизията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *