Куката превърна Русата Златка в мафиотка

Метаморфоза, през която обикновено момиче от Пазарджик влезе под светлините на прожекторите чрез корона за красота, за да стигне до гангстерски екшъни, престрелки и полицейски гонки, претърпя за няколко години Златка Райкова. Закриляна от мафията, една от най-наперените блондинки в пародийния столичен хайлайф днес се е заела с мисията да изтрие срамното си миналото. Мутренските й години обаче нямат изтриване, най-вече от полицейските хроники.

Златка Райкова
Златка Райкова

Златка Райкова пристъпи плахо към кликата на т.нар столичен хайлайф чрез риалити формата „Островът на изкушението“, но влезе и с двата крака след конкурса „Мис Плеймейт“ преди 6 години. Дълго след като се окичи с короната, формулата за житейско щастие на Русата Златка се свеждаше до няколко много важни в нейните очи приоритети – да кара луксозна кола, да носи скъпи дрехи и да чука маркови мъже

В списъка й фигурират видни мутри, футболисти, дори политици. Ежедневието й бъкаше от с*кс скандали, а с кои да ги забърка, бе първата мисъл след сутрешното й събуждане. И така, докато не стана любимка на мафията, а от светските хроники, името й премина под ресора на крими репортерите.

Камен Балбузанов - Куката е вожд и учител на Златка
Камен Балбузанов – Куката е вожд и учител на Златка

Първите уроци как се става мутреса й изнесе дясната ръка на мафиотския бос Стефан Бонев, Павел. Пазарджишката дива даде заявка, че й е пораснала работата, когато се появи с мускулестия здравеняк от Враца на сватбата на фолкпевеца Константин. На нея довереникът на Сако позьорски показа на журналистите препасан през кръста си пищов, предупредителен знак, че който закача любовницата му, лошо му се пише. И до днес из родния край на Павел се разказват страховити истории за това как се гаврел с русата фурия. Ако съквартирантката от „ВИП Брадър“ с нещо сгафела, я заключвал в джипа си и я оставял в импровизирания затвора до сутринта.

Заради Павел, с когото дори уж сключиха църковен брак, въпреки че той все още не бе разведен с жена си Емилия, срещу последната Райкова упражни силата на юмруците си. Брутален женски бой се превърна в атракцията в морския курорт Слънчев бряг в разгара на лятото преди две години. В местна дискотека двете жени на Павел сътвориха чутовно зрелище, изправяйки се една срещу друга като същински съперници от ММА боеве.

Според разкази на очевидци екшъна започнала изоставената съпруга, която, напреднала с напитките, си позволила да оскубе за екстеншъните Райкова. Двете блондинки се сборичкали, заритали се с токчета, заудряли се с плесници, а по някое време в боен артикул влязла и чантата „Луи Вютон“ на Емилия. И тя, и Златка напуснали полесражението с щети по ноктопластиките си, удължителите си за коси и синини.

Този бой постави на чалото на мутренските години на Мис Плеймейт, които последните две лета доизшлайфа Камен Балбузанов – Куката. Заради плевенския бабаит ГДБОП атакува спалнята на Златка.

Куката бе арестуван при зрелищна акция през юни 2012 г. заедно с шефа на фенклуб „Левски-Запад“ Антон Калчев – Застраховката и наследника на нелегалния бизнес с дрога на Таки по морето Кирчо Руския. Макар да се ползва със славата на безскрупулен тип, Камен Куката си изпуснал ангелите, когато ченгетата нахлули с жилището на Русата Златка в София. Докато му закопчавали белезниците, плевенският играч замолил антимафиотите да не снимат ареста му, за да не го види жена му в покоите на Райкова.

Животът на ръба обаче се услади на брадърката и закриляна от Куката, тя започна да твори погром след погром. В периода, в който се водеше любовница на Балбузанов, Златка премина всякакви граници и в ролята си на мутреса се изживяваше дори над закона. Стигна до там да не се подчинява на полицейски палки, да нарушава елементарните правила за движение по пътищата като преминаване на червен светофар, но най-голямото й падение се случва в столичния клуб „Син Сити“. Там през една мартенска нощ, заградена от неколцина здрави момчета на Куката, безсъвестната плеймейтка принуди младеж да коленичи на пода и да излиже с език токчетата й.

„Тя се скара с моя приятелка, а аз се опитах да ги разтърва. Крещеше ми: „Знаеш ли коя съм, бе, боклук? А? Знаеш ли?“. Гардовете й се стекоха към мен и ме свлякоха на пода. След като паднах, тя протегна крака си към главата ми и аз, умрял от страх и в този момент въобще немислещ за достойнството си, почистих с език прашните й обувки, чувайки крясъците й „Лижи бе, с език!“. Бях принуден да излижа не само токчетата на обувките, но и подметките“, разказвал е за случая унизеният младеж.

По-миналото лято Златка и Куката вдигнаха на крак полицията в Слънчев бряг. В една от оборотните чалготеки плеймейтката и криминално проявеният й любовник се натресоха на участие на култовия чалга певец Азис. Според една от версиите Куката привикал кралицата на лекия жанр на своята маса, за да му пее на уше. Василка подметнала към Балбузанов, че е селянин.

Азис я нарече евтин парцал
Азис я нарече евтин парцал

Без да му мисли, Златка Райкова изшила един шамар на певеца и му изкрещяла, че носи перуки, за да се прави на нея.

Жертва на бруталното поведение на наглата плеймейтка станала и друга клиентка на заведението, която на следващия ден официално подаде жалба срещу Златка в РПУ-Слънчев бряг. Докато танцувала с Азис, бургазлийката била брутално сръгана в ребрата от Райкова, която й креснала: „Махай се, пречиш ми!“. Според запознати в този период от живота си Златка е злоупотребявала системно с наркотици.

 

Азис я иска в затвора

След онази вечер от преди година и половина Златка и Азис не могат да се гледат. Омразата провокира чалга звездата да изригне тези дни, като я нарече „евтин парцал“.

„Освен това въпросната Златка е и долнопробна златотърсачка. Не е нормално да тормозиш беззащитни хора. Никой не иска да е Златка. Мястото й е в затвора. Убеден съм, че един ден ще я тикнат там! Препоръчвам й лечение при психиатър!“, избухна Азис.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *