Кубрат Пулев иска да спират музиката в заведенията, докато говори по джиесема

Кубрат Пулев

  Боксьорът Кубрат Пулев се е увлякъл от бабаитлъка. Европейският шампион в тежката категория напоследък все по-често е засичан да се държи като брутална мутра и да трови живота на нощните птици из София.

Кобрата се взел на сезно, след като успя да вземе златен медал в мач с Александър Димитренко решил, че всеки трябва му отдава подобаващо уважение. Най-нетърпимо поведението на боксьора обаче ставало по време на запои по нощни заведения, където окрилен от чашката, Пулев налитал на демонстрации на сила. Най-редовният номер на Кобрата бил да спира музиката в дискотеките. Докато цялото заведение се забавлявало под звуците на поредния чалга хит, бабаитът правел знак на диджея и всичко потъвало в тишина. Причината често била, че просто гаджето на фолк звездата Андреа имал важен телефонен разговор. Вместо да излезе да се наприказва на воля, той предпочитал да си свърши работата, докато е удобно настанен в сепарето си.

Демонстрациите се правели предимно в заведенията в Слънчев бряг. Подобни изпълнения преди години имал и Митьо Очите.

„Държи се точно като представителите на силовите структури от зората на Демокрацията. Ужасен е със сервитьорките, с персонала на местата, където отиде. Понякога дори се разправя за това каква музика са му пуснали и настоява в цялото заведение да звучат неговите хитове“, твърдят очевидци на Кубратовите изпълнения.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

5 Отговора за "Кубрат Пулев иска да спират музиката в заведенията, докато говори по джиесема"

  1. генади   05.07.2012 at 16:05

    скоро и за него ще четем, че си е намерил майстора!

    Отговор
  2. КоКо   09.07.2012 at 1:08

    Леле колко злоба Та и децата

    Отговор
  3. КоКо   09.07.2012 at 1:10

    Та и децата знаят че Кубрат Като елитен спортист не употребява алкохол а другото е изсмукано ит пръстите на някой дето му е наредено да го оплюва Що ли ми намирисва на мазната пот на Пеевски

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *