Калина Крумова спи с шефа си в „Нова телевизия“! (снимки)

Калинка грее от щастие в обятията на новия си любовник, защото знае, че се е бетонирала на малкия екран.

  Калина Крумова няма спирка. Най-красивата, но и най-палава депутатка в родния парламент за пореден път успя да забърка името си в секс скандал. Само няколко месеца след като беше назначена за водеща на „Здравей, България“, бургазлийката завъртя афера c един от шефовете в Нова телевизия – Илия Дафов, научихме от достоверен иточник.

Едрогабаритният господин е зам. главен редактор на сутрешния блок и се пада пряк началник на т.нар. от зрителите Калинка. Новината, че тя е завъртяла главата му, вече обикаля из коридорите на частната медия и набира лавина от възмущения по адрес на водещата.

Успяхме обаче да се сдобием с категорично материално доказателство за пикантната история между депутатката и редактора.

След като опоска и този любовник, Калинка със сигурност ще кацне на ново „клонче“, убедени са колегите й депутати.

От публикуваните снимки ясно се вижда, че Калинка е готова на всичко за шефа си и се гушка като котенце в скута му, а той пък не отлепва очи от прелестите й. Докато двете влюбени гълъбчета позират пред обектива без ни най-малко да прикриват страстните си чувства, народната представителка съблазнително е заголила бедро под носа на новия си любовник. На друг кадър Калинчето е обвила с ръка дебелия му врат, а на трети пък кротко е положила глава върху силното му мъжко рамо. Няма съмнение, че брюнетката разчита на покровителството на кавалера си и е сигурна в закрилата му.

„Илия я намърда в телевизията! Той убеди шефовете да я вземат. Това е очевиден конфликт на интереси – тя е депутатка, няма място като водеща на публицистично предаване. Илия обаче заплашваше, че ако не й дадат шанс, и той си тръгва“, разкриват колеги от сутрешния блок. В крайна сметка шефката на медията Силва Зурлева позволила Крумова временно да се показва като водеща през летните месеци.

Калина не случайно е влязла в леглото на шишкавия си редактор. Именно негова била последната дума дали депутатката да продължи да бъде водеща на сутрешния формат, след като тримесечният й пробен период изтекъл в края на миналата година. И понеже парламентарната дама много искала да има ефирна изява задоволявала подобаващо секс нуждите на началника си, осигурявайки си титулярна позиция в сутрешния блок, съскат редови репортери.

След прегръдките в заведението идва ред на „упражненията“ в спалнята. Те обаче не са документирани или поне не са толкова явни.

Гмурването под завивките не за първи път служи на Калинка, когато има някакъв проблем за решаване. Ако се вярва на злите езици в родния й Бургас, още навремето водещата си осигури слава, преспивайки с шефа на СКАТ Валери Симеонов. Ставайки негова любовница, тя се зае да води сутрешния блок на кабеларката и започна да набира популярност.

Влезе като главен герой в „Господари на ефира“ и реши, че е време да литне на по-висок храст. Прехвърли се на най-близкия в онова време авер на Валери Симеонов – Волен Сидеров. Изглежда, че и там представянето й е било на ниво, защото именно той я вкара в избирателна листа и я направи депутат в Парламента от партията си „Атака“.

Запознати със сексуалния живот на Калинка добавят, че аферите й с мъже на високи постове съвсем не се изчерпват дотук. Миналата година имаше слухове, че хубавицата си ляга с министър от управляващия кабинет, което самата тя, логично отричаше яростно. Според запознати Крумова имала и 3-4 завоевания с депутати от различните парламентарни групи, включително с мераклия от БСП.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Калина Крумова спи с шефа си в „Нова телевизия“! (снимки)"

  1. mda mda   18.01.2013 at 11:59

    Vas kakvo vi zasqga s kogo spi Kalinka-karieristka e jenata znae s koi da go pravi-Gledaite vie da spite s pravilnite-Kalinka e hitra-i v Ataka se vreshe i predavane za bulki vodeshe,sega novinite i prezident moje da stane,kato znae na koi da q nabuta-Bravo Kalinke-jelaqem ti uspehi!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *