Ето какво реши да направи Дивна за приятелката си Кристин, която още е в болница

20-годишната Дивна, която едва не уби приятелката си – моделът Кристин Илиева в тежка катастрофа, най-накрая е събрала кураж да я помоли за прошка.

Ден преди Великден изпълнителката на „Ти не можеш да ме спреш” отишла във ВМА, където екип от специалисти денонощно бди над осакатената Кристин“. Дивна съгласувала визитата си с лелята на модела, която наскоро публично я упрекна, че бяга от отговорност и няма смелостта да потърси племенницата й. От прочувствените думи на Изабела Господинова стана ясно, че в семейството на Кристин са много разочаровани от бездействието на Дивна и липсата й на заинтересованост към приятелката й, която пострада по нейна вина.

Прочувствените й думи очевидно са подействали отрезвяващо на Дивна, която се свързала с близките на Кристин и заедно с родителите си пристигнала във ВМА, за да види пострадалото момиче. Няколко дни преди това близките й отправиха зов за помощ в социалните мрежи и помолиха всеки, който има желание да дари кръв за операциите на Кристин.

В продължение на 2 седмици след катастрофата мобилният телефон на Дивна бе изключен. Според приятели и колеги на младата певица, тя била в изключително тежко психическо състояние. Тийнейджърката изпаднала в нервен срив, когато научила какво е причинила на най-близката си приятелка. Певицата не спирала да плаче, а нощем не можела да мигне заради натрупания стрес. „Какво направих? Как ще живея от тук нататък”, самообвинявала се изпълнителката.

Дивна била готова да се раздели с наградата си от музикалното предаване „Пей с мен“, което спечели заедно с певеца Миро едва 11-годишна. Двамата си поделиха голямата награда от 500 000 лева. Дивна внесла своите 250 000 лв в банка и плановете й били един ден да ги инвестира в музикалното си бъдеще.

Ако осакатената Кристин предяви съдебни претенции към младата звезда, при тежката телесна повреда, която й е причинила, може да получи дори ефективна присъда, коментират юристи.

Източник

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *