Ветеранката на поп фолка Малина увисна, бори ЕГН-то си с лифтинг

Малина

  Най-верният приятел на чалга дивите фотошопът за огромно тяхно съжаление не им служи като протектор и по време на живите им участия. При последното такова на Малина лъснаха трудно поправимите следи на ЕГН-то й.

Тялото на дипломираната ветеринарка, което доскоро събираше завистливите погледи на колежките й, вече започва да губи сексапилния си силует, въпреки че собственичката му редовно го тренира, а на концертите си буквално го „чупи“ от кючеци. Наблюдателни почитатели на звездата забелязаха, че кожата на бедрата й безмилостно е започнала да се поддава на земното притегляне.

„На никой човек не му се остарява, но Малина скоро ще трябва да изхвърли минижупите от гардероба си по простата причина, че краката й започват да стават нелицеприятни за околните“, коментирали присъстващи на шоуто й в пловдивски клуб.

В интерес на истината заралийката вече била прибягнала до средства, с които да пробва да пребори ЕГН-то си. Записала се за процедури в столичен център за естетическа хирургия. Искала да изпробва алтернатива на лифтинга – монополярна неинвазивна технология, при която само една процедура стягала контурите на кожата без хирургическа намеса, инжекции и клиничен престой.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *