Валери Божинов се моли да го приемат в “Левски”

Валери Божинов

  Валери Божинов се молил на ръководството на „Левски“ да заиграе на „Герена“ от новия сезон, разкри човек от управата на „сините“.

Нападателят се обадил на изпълнителния директор Иво Тонев, с когото са много добри приятели. Божинов заявил готовност да облече екипа на „Левски„, без да има каквито и да било финансови претенции. Единственото, което Валери искал, е да рестартира кариерата си в големия футбол. Той обяснил на Тонев, че е пределно мотивиран да направи много силен сезон в Лига Европа и в първенството, за да се върне в някой силен тим от Стария континент.

Божинов вече окончателно не влиза в плановете на досегашния си клуб „Спортинг„. Лъвовете от Лисабон не искат и да чуят за нападателя, който предизвика няколко скандала в съблекалнята на отбора. Португалският клуб реши да го преотстъпи. От българина обаче се интересува единствено руският „Терек“. Нито на Валери, нито на половинката му Николета им се ходело в Грозни. Двамата предпочитали да се приберат в България, където Николета се гласи да прави телевизионна кариера. Преди да започне собствено шоу на малкия екран, хубавицата смята да пробие с участие във „ВИП Брадър„. Продуцентите на риалити формата усилено преговарят със звездната двойка да влезе в къщата с известните персони. Срещу съгласието на Николета и Валери звездната двойка щяла да получи огромен хонорар.

Именно участието във „ВИП Брадър“ е причината от „Левски“ да не бързат с привличането на Божинов. От „Герена“ коментирали, че им трябват футболисти, а не риалити артисти. Валери веднъж вече направи опит да премине в „Левски“ и това стана през зимата. Тогава бившият треньор на „сините“ Николай Костов прецени, че таранът не се вписва в концепцията му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *