Валери Божинов и Ванко 1 посегнаха сексуално на Азис!

Валери Божинов е впил устни в зърното на Азис, след миг и Ванко 1 ще стори същото. Тестът им дали зърната на звездата пускат мляко се оказа отрицателен.

  Звездата на фолка Азис бе ритуално изнасилен в първите часове на новата година. В негови насилници се превърнаха двама от най-добрите му приятели – Ванко 1 и футболистът Валери Божинов. За късмет на узурпаторите на Василкините прелести не последва жалба от нейна страна и те не осъмнаха в Първо районно.

Последната нощ на миналата година с нищо не предвещаваше посегателството върху най-интимното на Азис. Заради него столичният клуб „Найт флайт“ се напълни до дупка. Изпълнителят на вечерта редуваше сценичните си изяви с беседи с публиката, сред която бяха Николета Лозанова, Валери Божинов и скандалният пловдивски рапър Ванко1. Компанията, допълвана от техни приятели, се забавляваше културно. Докато наздравиците не дойдоха в повечко на веселяците.

Подкокоросан от Ванко, който цяла вечер замисляше пъклен план какъв номер да скрои на Азис, Валери Божинов му уйдиса

Лявата ръка на Ванко тества колко стегнати са задните части на Азис. Следващите сцени не са за показване.

на акъла и двамата притиснаха фолкзвездата. Смелчаците брутално сцепиха копчетата на ризата му, наложи се после собственикът на заведението Петко Димитров да издирва по спешност конец и игла, но Азис не си бе взел резервна дреха.

С това обаче не приключи посегателството върху тялото на звездата. Разгонените му приятели не само, че го изцомбиха пред няколкостотин чифта очи, но и решиха да опитат пускат ли мляко зърната на Азис. След като тестът се оказа отрицателен, Ванко и Валери притиснаха чешка поза жертвата си към едно от сепаретата. Тогава обаче папарашкият обектив засече и отказа да продължи да снима срамните сцени.

Валери Божинов, Николета Лозанова и Ванко1

Близо до Азис, Валери и Николета се забавляваха боксьорите Тервел и Кубрат Пулеви и Андреа. Из съседните сепарета тръгнаха залози дали двете бивши приятелки ще заровят томахавката и поне ще си честитят новата година. Враждата между красавиците обаче се оказа по-силна и до сутринта макар на метри една от друга, те се правеха, че не се забелязват.

След полунощ към звездното присъствие в клуба се присъединиха и други футболисти. Бившият национал Благо Георгиев пристигна с мощна тумба. Халфът на „Амкар“, изкарал последните дни на миналата година на секс пости заради Коледа, бе придружен от половинката си Христина. Макар, че

Петко Димитров, Валери и Николета

избраха възможно най-затънтеното сепаре, купонджиите от съседните маси забелязаха наедрялото коремче на бившата гимнастичка. По достоверна информация, Христина е навлязла в петия месец и напролет семейството на Благо ще се увеличи още един член.

Направи обаче впечатление, че не само Андреа и Николета демонстрираха хладни отношения, но и бившите съотборници в националния отбор Валери и Благой – също. Двамата загърбиха приятелството си след като Божинов заряза Алисия, която пък и до ден днешен е близка с Христина.

Нямаше обаче нито един българин, сърдит на братята Пулеви. Цялото заведение на няколко пъти им отдаде чест на крака, докато на видеостените вървяха кадри от триумфите им през миналата година. Тервел спечели бронз на Олимпийските игри в Лондон, а Кубрат – евро-
пейска титла в тежка категория, след което заслужено бе избран за Спортист №1 за 2012 г. у нас, и Боксьор №1 в света в класацията на авторитетното издание „Boxinglnsider“.

Химнът „Мила родино“, звучащ за Пулеви, се редуваше със скандалния нов хит на Азис „Нещо мръсно“. Една от красавиците, блеснали в клипа, Бояна Маринова, събираше погледите във ВИП зоната, където пърхаше около бившия си (или може би настоящ – б.а.) приятел Петко Димитров.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Валери Божинов и Ванко 1 посегнаха сексуално на Азис!"

  1. Поли   07.01.2013 at 17:13

    Стига си се излагала, ма Николето

    знаеш ли как ти викат всички – Ууу ма Минето!

    Валери хвана и забрави гладните къде с*рат

    забрави преди него как за кинти си даваше г*за да ти е*ат!

    Не спираш да живееш в сянка на жена,

    пред която нямаш никаква цена.

    Тях ги обичат, а вие сте мишки!

    Той е скапана резерва, а ти лапаш п*шки!

    Тебе те сравняваха с трабант, нея я обсипват с рози,

    завиждате на тяхната любов и пред тях чупите пози.

    Последна дупка на кавала сте за тях,

    а пред хората не спирате да ставате за смях!

    Госпожа Минето – с тъпите си злобни „everyday“ мислички смешна сте! С тях издигаш се само в очите на слепите.

    Спукай се – не можеш да стигнеш нейното ниво

    и за всички ти оставаш злобното и комплексирано лайно!“

    Отговор
  2. dolls   08.01.2013 at 9:56

    Българинът обаче не успя да се утвърди в състава и записа само 1 гол в 13 мача в първенството, като едва в четири от тях беше титуляр.
    С представянето си Божинов не отговори на високите очаквания и Верона търси вариант да се раздели с него, за да спести средства от високата заплата на българина,

    Отговор
  3. КОСТА ДИМИТРОВ   09.01.2013 at 15:11

    ХАЙДЕ ,СТИГА СУПЕР ПРОСТОТИИ, БЕ ИЗРОДИ!!!!КАКВО ДОЖИВЯХМЕ!!!С ПРЕДЦИ ЗАГИНАЛИ ПО БОЙНИТЕ ПОЛЕТА!!!!СЕГА ЩЕ НИ ИНФОРМИРАТЕ ЗА ПЕДЕРАСТИ И ПСЕВДОПЕДЕРАСТИ,ЗА КУРВИ И НАРКОПЛАСЬОРИ,ЗА НЕУСПЕЛИ ФУТБОЛИСТИ И ИНФАНТИЛНОТО ИМ ПОВЕДЕНИЕ КОЕТО ОПРАВДАВАТ С ТЕЗАТА ,,СКАНДАЛА ПРОДАВА“НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ВСИЧКО ИМА ГРАНИЦА НА ТЪРПИМОСТ И ГРАНИЦАТА ВЕЧЕ НАБЛИЖАВА.СРАМУВАМ СЕ ОТ ПОДОБЕН РОД СЪНАРОДНИЦИ КОИТО ЗА ПАРИ СА ГОТОВИ ДА ПРОДАДАТ И СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА-ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА РОД И РОДИНА!!!!!!!!!!!1

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *