Ани Салич празнува рождения си ден без капка алкохол!

Ани Салич

  В понеделник водещата на Би Ти Ви Ани Салич стана на 44 години, но не близна и капка шампанско или коняк, за да отбележи събитието, разкриват нейни близки.

Причината е, че лекарите изрично са й забранили употребата дори на минимални количества алкохол.

Новинарката претърпя изключително тежък инцидент преди няколко месеца на паркинга на Военномедицинската академия. Тя падна и счупи глезена си на три места.

Заради сериозното премеждие и последвалото разместване на костта лекарите поставили три пирона в крака й.

За да може счупените кости да зараснат по-бързо, на Ани Салич ще й се наложи да спазва спартански режим на хранене, категорични са медици. Освен алкохола за няколко месеца тя трябва да изхвърли напълно от менюто си шоколада, захарта, сладкишите и бялото брашно.

Новинарката ще ограничи месото и ще забрави за газираните и енергийните напитки. По съветите на лекарите Салич си хапва предимно ядки, млечни храни, плодове и зеленчуци.

Ако иска максимално бързо да е на крака, новинарката може да се довери и на бабините рецепти за бързо набавяне на калций в организма.

Рецептата е проста – кафена чаша вода се смесва с две пълни чаени лъжици суров сусам и лъжичка мед. Тези съставки се пасират до получаване на бяла млекообразна течност. Това представлява дневната доза за пациенти, страдащи от ортопедични заболявания и травми.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *